Samen zetten we Nederland in bloei

20-03-2017 12:00

Samen zetten we Nederland in bloei
Weleda startte twee jaar geleden de Campagne “Samen zetten we Nederland in bloei”. Tijdens deze campagnes doet Weleda voor elk verkocht Weleda-artikel een donatie aan Natuurmonumenten! Met de opbrengst heeft Natuurmonumenten meerdere natuurgebieden kunnen aankopen, maar de natuur heeft onze hulp nog steeds hard nodig.

Doordat bloemrijke graslanden dreigen te verdwijnen, zijn immers ook heel wat dieren en insecten bedreigd. Zo neemt het aantal bijen enorm af. Dit mogen we niet laten gebeuren, want het volledig uitsterven van de bijen zou een ramp zijn voor de wereldwijde voedselvoorziening.

Daarom wil Weleda in 2017 opnieuw helpen om een stukje Nederland bloemrijk te maken. Ook dit jaar doneert Weleda per verkocht product een bedrag aan Natuurmonumenten waardoor zij in staat zijn om 1 m2 bloemrijke natuur te beschermen en verder te ontwikkelen! Koop in de periode tussen 20 maart en 9 april 2017 een Weleda-product en krijg niet alleen zelf 1,50 korting, maar zorg daarmee ook voor 1m2 natuur. Op de website van Weleda kun je nog meer lezen over de actie. Samen zetten we Nederland in bloei!

Kleur mee!

Kleur de natuur, help de bijen en win een Weleda-pakket! Als extra actie organiseren we samen met Weleda een kleur-wedstrijd: kleur met je kinderen de natuur en maak kans op een pakket (h)eerlijke Weleda-producten ter waarde van 25 euro!
Download de kleurplaat (pdf 77 kB), print 'm uit, maak er iets prachtigs van en post voor 27 maart een foto van jullie kleurplaat op onze Facebook-pagina (samen met de naam en de leeftijd van je kind). Op 27 maart laten we weten welke 2 inzendingen het Weleda-pakket hebben gewonnen.

center