Zomerse vruchtensappen van De Nieuwe Band

01-05-2011 11:15

In maart kondigden we het al aan, en nu zijn ze er dan: de volgende reeks in onze compleet vernieuwde lijn vruchtensappen! In maart waren het appelsap en perzik-abrikoossap nieuw, en daarmee zijn er nu vanaf mei in totaal zeven soorten verkrijgbaar: perensap, appel-kersensap, appel-mangosap, bosvruchtensap en rood druivensap.
De andere zes soorten zullen in juni volgen. Dit zijn de sinaasappelsap, roze grapefruitsap en vier nieuwe, zomerse, smaken: ananas, kokos-ananas, cranberry-limoen en appel-vlierbessen.

vruchtensappen van De Nieuwe Band

Beutelsbacher

Voor het maken van deze sappen kiest De Nieuwe Band voor de bekende Duitse producent Beutelsbacher. Dit biologisch-dynamische pioniersbedrijf werkt duurzaam samen met (voornamelijk) regionale telers en beschikt over een groot vakmanschap in het maken van groente- en vruchtensappen. Alle groenten en vruchten worden kort na de oogst geperst, waardoor de voedingsstoffen zo goed mogelijk bewaard blijven. De smaak van de sappen van Beutelsbacher wordt al jaren zeer gewaardeerd. Het grootste deel van het fruit en de groente die ze tot sap verwerken, komt van boeren uit de directe omgeving (deelstaat Baden Württemberg) waardoor er korte transportlijnen en rechtstreekse contacten zijn met de telers. Een eerlijke, open en persoonlijke samenwerking met boeren, leveranciers en handelspartners is net als voor De Nieuwe Band, ook voor Beutelsbacher van grote waarde.

boomgaarden Beutelsbacher