Blauwebessensap van PureBlu

19-11-2015 12:00

blauwebessensap van Pure Blu uit Drenthe

Een mooi regionaal product, dit blauwebessensap uit Drenthe! Dit pure sap is afkomstig van Noorderbos, het bosbessenbedrijf van Edo en Maria Buitenkamp. Edo en Maria zijn twee biologen die samen met hun twee zoons in 2006 hun rijtjeshuis in de stad verruilden voor een plek op het Drentse platteland.

Maria: "We hebben een saai en verwaarloosd akkerbouwbedrijf veranderd in een mooie biologische bosbessenkwekerij van 11 hectare. Na het planten duurde het zeker zeven jaar tot de struiken volgroeid waren. Door vorst en hagel duurde het nog wat langer. Maar inmiddels staat er een mooi bedrijf met een waaier aan verschillende rassen, die elk een eigen smaak en rijpingstijd hebben.”

blauwebessensap van PureBlu

Edo en Maria zochten naar de beste combinatie van rassen en bereidingswijze en vooral naar de beste smaak. Het gezonde sap PureBlu oogstte enthousiaste reacties van sterrenkoks uit de Drentse regio en ook wij vinden het heel lekker: niet te zoet, niet te zuur en heel puur van smaak. Het sap is 100% puur blauwebessensap, zonder toevoegingen.