(H)eerlijk genieten met de bonbons van Belvas

04-04-2011 12:00

De bonbons van het Belgische Belvas zijn niet alleen bijzonder lekker, maar ook nog eens biologisch én Fair trade. (H)eerlijk genieten van de lekkerste truffels en bonbons...

bonbons en truffels van Belvas

De truffels “Flaked” Dark zijn bedekt met chocoladevlokken en hebben een cacao-percentage van 73%. Gevuld met een intens smakende, heerlijk zachte mousse. De Truffels Praliné hebben een fijne, zachte hazelnootvulling.

In het mooie doosje bonbons “les Manons” zitten vier soorten heerlijke bonbons (van elk twee): krokante hazelnoot praliné, met kokos, met donkere frambozen-ganache en amandel-praliné met pistache.

Bij de bonbons “hand in hand” staat op elke bonbon twee handen afgebeeld. Dit logo van Belvas symboliseert de (Fairtrade-)samenwerking tussen Noord en Zuid. In het doosje zitten melk- en puur-varianten, omhuld met een dunne laag cacao en gevuld met een zachte romige vulling.

In het doosje bonbons “the Road to the Origins” zitten twee maal vier gevulde bonbons, waarvan twee soorten met pure chocolade en twee met melkchocolade.