Natuurlijke zonbescherming van Biosolis

28-05-2015 12:00

natuurlijke zonbescherming van Biosolis
We waren al een tijdje op zoek naar natuurlijke zonnebescherming die geen witte waas achterlaat op je huid, en hebben die nu gevonden met de producten van Biosolis! Alle producten bestaan uit 100% minerale filters, zijn water proof en bevatten geen petrochemische bestanddelen of nanodeeltjes.

Het deel biologische ingrediënten is relatief hoog bij de producten van Biosolis: de meeste producten van dit merk bestaan voor meer dan 80% uit biologische ingrediënten, dat is maar bij een paar producten lager (25% en 55%). Veel zonnebrandproducten bevatten een hoog aandeel aan water, maar de Biosolis-producten hebben als hoofdbestanddeel aloë vera, dat een verzorgende en voedende werking heeft. Alle producten dragen het Ecocert- en Cosmebio-label. Naast deze certificering, laat BioSolis hun producten in een onafhankelijk laboratorium testen op de juistheid van de beschermingsfactor. Tot slot zijn de verpakkingen relatief milieuvriendelijk: er wordt plantaardige inkt gebruikt en de flesjes zijn recyclebaar.

De Sun Milk SPF 15 en 30 zijn beide zonnebrandmiddelen die geschikt zijn voor het lichaam en gezicht. Dat geldt ook voor de Sun Milk SPF 50 “KIDS”. Dit zonnebrandmiddel is speciaal geschikt voor kinderen en heeft een hoge beschermingsfactor, die gegarandeerd bescherming biedt tegen het gehele UVA- en UVB-spectrum. De Extreme Fluid SPF 50 biedt een hoge beschermingsfactor voor gezicht en lichaam en is speciaal geschikt voor mensen met zonneallergie of een andere intolerantie voor de zon. Voor mensen met een donkere huid, of mensen die al een beschermingslaag hebben opgebouwd, is er de Sun Oil Spray SPF 6. Deze spray bevat een hoge concentratie karanje-olie, die een hydraterende en voedende werking heeft. Deze olie bevordert een gelijkmatige en langdurige bruining van de huid. De Face Cream SPF 30 is een zonnebrandcrème die speciaal geschikt is voor het gezicht.

Voor na het zonnebaden is er de After Sun Milk. Deze heeft een verzachtende werking, waardoor je huid zich ontspant en heeft daarnaast ook een verfrissend effect. De aloë vera en calendula in deze Sun Milk hydrateren en verzorgen je huid. De Self Tanning Spray is een zelfbruiner die een natuurlijke bruining geeft zonder daarvoor in de zon te zitten. Het is geschikt voor het gezicht en lichaam.