Frisse, zomerse sappen van De Nieuwe Band

29-05-2015 12:00

nieuwe sappen van De Nieuwe Band

De zomer komt eraan en daarom zijn er drie nieuwe vruchtensappen van ons eigen merk De Nieuwe Band. Zoals al onze sappen, zijn ook deze geproduceerd door de Duitse biologische sapproducent Beutelsbacher.

Peren-appelsap: boordevol peren

Het Peren-appelsap is zacht en fris van smaak en bevat maar liefst 70% perensap! Het smaakt in eerste instantie zacht, daarna lekker fris en heeft een heerlijke perengeur. Door het bijzonder hoge gehalte aan perensap vinden wij dit peren-appelsap een van de lekkerste die we ooit geproefd hebben. In Duitsland is dit sap super-populair en daarom bieden we dit sap meteen in een voordelige, extra grote literfles aan.

Appel-limoensap: fris en geurig

Het Appel-limoensap is een heerlijke verfrissende en geurige drank, een combinatie van appelsap, water, limoensap, citroenverbena-extract en wat agavediksap. Heerlijk fris om ijskoud te drinken op een warme dag of na het sporten.

Alle appels en peren voor de Appel-limoendrank en het Peren-Appelsap zijn afkomstig van hoogstamboomgaarden van biologisch werkende boeren uit het Duitse Baden-Württemberg. Het fruit wordt door Beutelsbacher kort na de oogst tot sap geperst.

Appel-gembersap: ijskoud in de zomer, warm in de winter

Het Appel-gembersap is fris, zacht en heerlijk kruidig van smaak. Verslavend lekker!
De appels komen van biologisch-dynamisch werkende boeren uit de regio waar Beutelsbacher gevestigd is. De gember komt uit Sri Lanka of India en geeft het sap z’n kruidige, volle smaak. Om ijskoud in de zomer te drinken of warm in de winter.

Demeter

Het Peren-appelsap en het Appel-limoensap zijn biologisch, het Appel-gembersap is biologisch-dynamisch, ook wel Demeter genoemd. Demeter is het keurmerk van de biologisch-dynamische landbouw. De biologisch-dynamische landbouw komt voort uit de antroposofie, een levensbeschouwing die uitgaat van samenhang tussen mens, plant, dier, bodem en kosmos.

Producten met het Demeter-keurmerk voldoen in Nederland altijd aan de eisen van de biologische landbouw, maar gaan nog een stapje verder. Naast de zorg voor voedingsmiddelen vol levenskracht besteden de boeren en verwerkers ook zorg aan de bedrijfsomgeving. Er is grote aandacht voor het milieu, natuurontwikkeling, dierenwelzijn en de sociale en economische vernieuwingen op en rond een bedrijf. Daarom kiezen wij graag voor producten van Demeter-kwaliteit. Meer informatie over Demeter kun je ook lezen op de site van de Demeterstichting.