Energie tanken met Lifefood

10-09-2012 09:00

raw-lifebars
Lifefood maakt, zoals ze het zelf zeggen, "levend voedsel": 100% raw, biologisch, veganistisch, gluten-, suiker- en gistvrij en 100% lekker! Je kunt hier meer over Lifefood en Rawfood lezen!

Kun jij wel wat energie gebruiken?
Dan zijn de Lifebars en de Rawmeo Energy Balls echt wat voor jou! Dit zijn ook nog eens de meest "rauwe" producten van Lifefood: ze zijn helemaal koud verwerkt.

Lifebars

De Lifebars van Lifefood zijn stuk voor stuk ontzettend lekker, hebben een goede, stevige bite, zijn heel vol van smaak en zitten bomvol noten en vruchten. Citaten van onze proevers: ''"Dit zijn de lekkerste vruchten/notenrepen die ik ooit heb gehad!"'' en ''"Dit zijn repen die je altijd bij je wilt hebben"''.

Je kunt kiezen uit maar liefst zes verschillende bars. De Lifebar Cherry is een zomerse combinatie van dadels, kersen, cashewnoten en amandelen. De Lifebar Fig geeft je vrolijke energie met een mix van dadels, vijgen, cashewnoten en amandelen. De Lifebar Chocolate geeft pure energie met dadels, cashewnoten, amandelen, kokos en cacao! De Lifebar Apricot is mild-zoet met dadels, abrikozen en noten. Om je energie weer in balans te brengen! De Lifebar Coconut geeft je snel tropische energie met een basis van dadels en kokos. En de Lifebar Brazil tot slot geeft je vurige energie dankzij het extra hoge gehalte aan noten.

raw-food-rawmeo-energy-balls

Energy Balls

Rawmeo Energy Balls kun je zien als “Raw” bonbons, gemaakt van vruchten en noten. Deze ronde balletjes zitten per drie verpakt en zijn leuk om cadeau te geven of om jezelf af en toe op te trakteren. Net als de Lifebars hebben deze balletjes een uitgebalanceerde basis van noten en vruchten!

Drie verschillende setjes kun je kopen. De Rawmeo Banana is gemaakt van amandelen, bananen en dadels. ''"Fris, zoet en zomers!"'' riep één van onze proevers enthousiast. De Rawmeo Chocolate is een heerlijk zachte en romige truffel, gemaakt van een mengsel van dadel, cacao en agavenectar. Om bij weg te smelten!
De Rawmeo Tropical Mix is voor wie niet wil kiezen: er zitten namelijk drie verschillende soorten Energy Balls in. Één met banaan, één met citroen en één met een pinacolada van gedroogde cocos en ananas. Deze drie balletjes bevatten alle drie Boabab-fruitpuree. (Boabab=apenbroodboom)