Lavera Faces vernieuwd en verbeterd

01-05-2012 12:05

De serie Faces van Lavera is vernieuwd. De nieuwe formules zijn van nog betere kwaliteit en geproduceerd volgens de strikte richtlijnen van NaTrue voor natuurcosmetica. Daarnaast zijn alle producten ook veganistisch en dragen ze het Vegan-keurmerk.

Lavera Faces wilde roos

De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en verzorgen je huid op een werkzame en milde manier. Er zijn vier verschillende lijnen voor verschillende huidtypen: calendula, wilde roos, munt en MY AGE. Daarnaast zijn er vijf verschillende reinigingsproducten.

Wilde roos

De wilde-roos-producten zijn speciaal geschikt voor de droge huid. Deze huid heeft vaak een tekort aan vetten en vocht en is dunner dan de normale huid.

De wilde roos plantfluïde bevat meer dan 300 actieve ingrediënten en is rijk aan vitamine A, E en C. Beschermt en hydrateert je huid terwijl de huideigen regeneratie ondersteund wordt.Geeft je huid hernieuwde energie en de heerlijk verfijnde geur van wilde roos.

munt en calendula

Calendula

De calendula-producten zijn ideaal voor de normale en de gemengde huid. De gemengde huid wordt gekenmerkt door een vettig voorhoofd, neus en kin: de zogenaamde T-zone, waarbij de overige delen van het gezicht juist droog kunnen aanvoelen.

De biologische calendula-serie beschermt en verzorgt je huid op een zachte en effectieve manier. Calendula brengt je huid in balans, kalmeert en regenereert je huid.

Munt

De munt-producten zijn ideaal voor de onzuivere huid. Deze huid produceert vaak te veel vet en talg en dit kunnen de veroorzakers zijn van puistjes en onzuiverheden.

De natuurlijke samenstelling van biologische oliën, hydraterende ingrediënten en door Lavera zelf ontwikkelde plantfluïdes verzorgen en reinigen je huid. Zacht, natuurlijk en effectief. De etherische olieën werken antibacterieel en virusremmend en de biologische muntfluïde werkt verkoelend en verfrissend.Voor een goede vochtbalans en een matterende werking. Je huid krijgt een mooie, egale uitstraling.

Lavera Faces MY AGE

MY AGE

Om je huid te helpen er lang jong en stralend uit te zien, heeft Lavera een speciale anti-ageing-lijn ontwikkeld: Faces MY AGE. De natuurlijk actieve en verzorgende ingrediënten geven vrouwen boven de 30 jaar alles wat de huid nodig heeft.

reiniging Lavera Faces

Cleansing en tonics

Een goede verzorging van je huid begint ’s ochtends en ’s avonds met het reinigen. De reinigingsproducten verwijderen vuil en make-up zonder de natuurlijke beschermingslaag van je huid aan te tasten. De Faces-serie heeft vijf verschillende reinigingsproducten.

Meer weten? Op de website van Lavera kan je alles over de producten lezen.