Bak iets heerlijks en win een boodschappenpakket!

18-04-2012 12:00

bak en win een heerlijk biologisch boodschappenpakket

Omdat we heel benieuwd zijn naar jullie favoriete bak-recepten, willen we je graag de vrolijke bakdecoraties van BioVegan laten uitproberen! Op onze Facebookpagina kan je ons tot 1 mei laten weten dat je de bakdecoraties graag uit wilt proberen, en dan sturen we je twee verschillende zakjes toe!*
Plaats daarna een foto van je heerlijke baksel (versierd met BioVegan) samen met het recept op onze Facebookpagina en maak kans op een boodschappenpakket vol met heerlijke producten (ter waarde van 50 euro!).

''Naschrift 26 april: alle twintig pakketjes zijn al vergeven! Ben je ook benieuwd wat ermee gebakken wordt, houd dan onze Facebook-pagina in de gaten.''

bakkende kinderen BioVegan

In het pakket zit bijvoorbeeld de Black Fox cider, palmsuiker van Masarang, taboulé van Priméal, macadamiacrème van Rapunzel, drie soorten Mitzi Blue chocolade, rijstwafels met tamari en zwarte sesam van Clearspring, twee soorten groene thee van Qi, heel veel producten van Lavera, pasta van Castagno en nog veel meer!

In de week van 21 mei kiezen we de winnaar met de meest originele en inspirerende inzending en laten op Facebook weten wie het pakket kan ophalen bij een winkel in de buurt.

''* maximaal 20 deelnemers''