Maak van je boterham een feestje met broodbeleg van Rapunzel

04-03-2012 10:00

Rapunzel maakt al meer dan 25 jaar allerlei notenpasta’s. Acht heerlijke soorten kan je er nu van kopen. Heel bijzonder is bijvoorbeeld de macadamiacrème, een super-romige crème van macadamianoten en cacao. Niet alleen erg lekker op je boterham, maar ook om bijvoorbeeld muffins mee te maken!

boterham met Samba Dark

Ook de amandel-tonkacrème is een feestje op je boterham en ideaal om mee te bakken of om een zachte parfait mee te maken. Tonkabonen lijken wat betreft smaak een beetje op vanille. De pindakaas-caramelcrème zou je het beste kunnen omschrijven als een “smeerbare biologische Snicker” op je boterham, gevaarlijk lekker!

Samba!

De Samba spreads zijn chocolade-hazelnootpasta’s met wat extra’s. Zo is er de Samba Crunchy met knapperige stukjes hazelnoot, de Samba Dark is heerlijk puur en de Samba Kokos heeft een heerlijke structuur en smaak door de kokosrasp.

Alle pasta’s zijn biologisch. De 100% hazelnotenpasta is zelfs van Demeter-kwaliteit! De hazelnootpasta kan door de vloeibaarheid ook goed gebruikt worden als saus. Bijvoorbeeld over ijs, of als tussenlaag in taarten. Op de website van Rapunzel vind je veel recepten van koekjes, toetjes en andere heerlijkheden die je met deze crèmes kunt maken.

broodbeleg van Rapunzel