Vraag Charles van Fish4Ever alles over duurzame vis op de BioVak

20-12-2011 12:00

Het eten van vis is gezond én lekker. Maar bij het eten van vis staan we ook voor lastige keuzes en vragen: waar komt deze vis vandaan? Was er niet iets met tonijn? Wanneer is vis duurzaam gevangen?

Er zitten veel ingewikkelde aspecten aan het eten van vis, vooral als het gaat om duurzaamheid en om het beschermen van het maritieme leven.Fish4Ever zet zich actief in om op alle vlakken duurzaam met de visvangst om te gaan. Ze werken hierbij samen met vissers, maritiem biologen, milieu-organisaties en en controle-organisaties om op die manier tot de beste keuzes te komen op het gebied van eerlijke vis.

tonijnvissers van Fish4Ever

De BioVak

18 en 19 januari is het weer tijd voor de BioVak, de belangrijkste Nederlandse vakbeurs voor de biologische sector. Ook dit jaar is De Nieuwe Band aanwezig op deze beurs en samen met vijftien unieke en bijzondere producenten zetten we een groot en levendig plein neer. Je kunt kennis maken met onze producenten, hun producten proeven en ze alles vragen over de manier waarop ze werken. We zijn heel blij dat ook Charles van Fish4Ever op ons plein aanwezig zal zijn! Hij zal beide dagen in de stand de vis laten proeven en vertellen over de manier waarop Fish4Ever werkt.

Lezing "Fish4Ever - our sustainable journey"

Zowel op woensdag als op donderdag zal Charles een lezing geven over Fish4Ever en de keuzes die zij maken op het gebied van duurzame visserij. We nodigen je van harte uit om bij deze lezing aanwezig te zijn en Charles na afloop nog al je vragen te stellen. Charles is bijzonder betrokken bij duurzame visserij en kan heel gepassioneerd vertellen over alle aspecten. Het zal dus gegarandeerd een boeiende lezing worden!
18 en 19 januari. 16.00 - 17.00 uur zaal 6 in de Meerzaal op de BioVak!

Lees hier alvast ons producentenportret over Fish4Ever...