Knapperige salade-mixen

24-04-2017 12:00

zomerse salademixen

Nu het lente is en de zomer nadert, kunnen we weer volop van verse salades genieten! En wat is er dan lekkerder dan een mix van noten, vruchten en pitten over je salade? Dat geeft al snel een lekkere crunchy bite en het is extra makkelijk als zo’n mix al kant-en-klaar in een zakje zit. Zo heb je een makkelijke, lekkere en veelzijdige aanvulling op je salade, zonder dat je alle afzonderlijk ingrediënten hoeft aan te schaffen.

Onze Fruitige Salademix is samengesteld uit zonnebloempitten, pompoenpitten, moerbeien fijn, walnootstukjes, cranberries en blauwe bessen. En dan is er de Luxe Salademix met daarin zonnebloempitten, pompoenpitten, pijnboompitten, walnootstukjes en gebroken cashewnoten. Deze luxe salademix is nog lekkerder en knapperiger als je deze even kort in een koekenpan roostert.

Voor 80% uit Europa!

Naast dat we zorgvuldig hebben gekeken naar een evenwichtige en lekkere samenstelling, hebben we er ook voor gekozen om zoveel mogelijk ingrediënten uit Europa te gebruiken. En daar zijn we aardig in geslaagd: 80% van de ingrediënten komen uit Europa. Zo komen de zonnebloempitten uit Hongarije, de pompoenpitten uit Oostenrijk en de walnoten uit Moldavië.