Wijntips: omfietswijnen van La Bodega de Pinoso

02-11-2016 12:00

omfietswijnen
Het is soms lastig kiezen uit de overvloed aan goede wijnen die er zijn. Daarom zijn er wijngidsen zoals de omfietswijngids van Nicolaas Klei. We zijn trots en blij dat elk jaar weer de wijnen van La Bodega de Pinoso gekozen worden als omfietswijn. We werken al vele jaren intensief en met plezier samen met deze Spaanse coöperatie. Ook dit jaar vallen de wijnmakers van La Bodega de Pinoso in de prijzen, maar liefst 8 wijnen van dit Spaanse wijnhuis zijn als omfietswijn gekozen!

Dus, mocht je nog twijfelen welke wijnen je op tafel wilt zetten? Onze tip: neem dan de wijnen van La Bodega de Pinoso, daarmee zit je altijd goed! De wijnen van La Bodega de Pinoso hebben namelijk diverse prijzen gewonnen, komen van een mooie coöperatie van boeren en wijnmakers en worden elk jaar weer gewaardeerd door wijnkenners.

Ze zijn heel duur dus, zou je denken? Nee, deze wijnen zijn wonderlijk genoeg ook nog eens heel betaalbaar! Nicolaas Klei schrijft daarover: "Het altruïsme klotst bij La Bodega de Pinoso door de aderen. Talloze verrukkelijke wijnen maken ze, en ze vragen er slechts een schijntje voor..."

Hier vind je een overzicht van alle wijnen van La Bodega de Pinoso met de waardering van Nicolaas Klei (pdf-bestand 360 kB).

center