Schrijf en win een Japans pakket van Clearspring

08-09-2016 12:00

schrijf en win een pakket van Clearspring

Ken je de mooie producten van Clearspring al? Dit is een van de merken waar we als coöperatieve groothandel al jarenlang mee samenwerken. Je hebt nu de kans om een pakket vol traditioneel Japanse producten van Clearspring te winnen! Het enige wat je hoeft te doen is in de pen te klimmen. Of in je laptop, typemachine, calligrafeerstift of penseel... Lees er hieronder alles over!

Samenwerking met Clearspring

De Nieuwe Band is een onafhankelijke en zelfstandige coöperatie in biologische voeding. We zijn een schakel tussen boeren, producenten, winkels en consumenten en zetten ons al meer dan 30 jaar in om de biologische landbouw te ondersteunen en jou de lekkerste producten te kunnen aanbieden. Bij het kiezen van producten, werken we met zelfontwikkelde "sociaal-ecologische criteria". Want we zijn altijd op zoek naar de beste kwaliteit voeding die er te krijgen is, op alle gebieden!

Een van de merken waar we al jaren mee samenwerken is Clearspring, makers van traditionele Japanse producten. Wat Clearspring zo bijzonder maakt, is dat ze niet alleen volledig voor biologisch kiezen, maar daarnaast heel actief de Japanse culinaire tradities beschermen. Elk product is afkomstig van ambachtelijk werkende producenten die volgens traditionele recepten werken. Sommige producten worden gemaakt volgens recepten die al 200 tot 500 jaar oud zijn! Hier kun je meer lezen over Clearspring en de Japanse eetcultuur.

schrijf en win een Japans pakket van Clearspring

Schrijf en win!

Samen met Clearspring willen we je graag kennis laten maken met de mooie Japanse culinaire traditie. In deze traditie is veel aandacht voor de smaak, maar ook aandacht voor kleuren en texturen, het servies en het gezelschap. Wil jij kans maken op een Japans Clearspring-pakket? Pak dan je pen en papier en schrijf een gedicht over jouw eet-beleving. Hoe ervaar jij je eten? Hoe beleef jij bijvoorbeeld smaak, textuur of samenzijn? De vorm van het gedicht is helemaal vrij. Van Sinterklaas-gedicht tot haiku, van elfje tot naamdicht; kies een vorm die jij leuk vindt.

Stuur je gedicht voor 8 oktober naar ons toe en wie weet, win jij een Clearspringpakket! We hebben namelijk samen met Clearspring vier pakketten samengesteld met heerlijke traditionele Japanse producten, ter waarde van ruim 45 euro. De gedichten van de winnaars zullen we ook op onze website en onze Facebook-pagina plaatsen. Om op de envelop te schrijven:
De Nieuwe Band
t.a.v. Schrijf en win
Noorderringweg 12
9363 TC Marum