Lekker snel en gemakkelijk bakken met Bauckhof

01-10-2012 01:00

bakmix voor citroencake
Bauckhof had al veel lekkere en handige bakmixen, zoals (glutenvrije) broodbakmix en mix voor brownies. Nu hebben ze vier nieuwe bakmixen die ook weer echte aanraders zijn!

Natuurlijk hebben we bij De Nieuwe Band alle mixen geprobeerd (de foto hierboven is gemaakt door Loes, die op onze afdeling administratie werkt!) en we zijn enthousiast over het gebruiksgemak en de smaak. Vooral de citroencake viel heel erg in de smaak: lekker, luchtig en met een hele authentieke citroensmaak. Dit dankzij het flesje citroenolie dat in de verpakking zit bijgesloten. Je kunt zelf kiezen of je wel of niet eieren toevoegt, of je sojamelk of gewone melk gebruikt en of je margarine of roomboter gebruikt. Je kunt er dus ook heel gemakkelijk een veganistische citroencake van maken.

bakmix voor pizzadeeg makkelijk en lekker

Ook heel lekker en handig om altijd in huis te hebben, zijn de bakmixen voor pizzadeeg. Er is een volkoren versie en een "gewone" bloem versie. Je doet de inhoud van het zakje in een kom met wat water en (soja-)melk en een scheutje olijfolie. Even roeren en dan mixen of met de hand kneden en het deeg is klaar om op je bakplaat uitgespreid te worden. Beleggen met tomatensaus en wat je verder maar in huis hebt, even in de oven en je hebt een heerlijke pizza!

Last but not least de appeltaartmix op basis van speltbloem. Eén van de proevers was Theo en hij vertelde dat het heel gemakkelijk was om te maken en dat de appeltaart heel lekker en vol van smaak was.

makkelijk zelf bakken