Nieuwe bodylotions van Weleda

01-07-2012 10:00

Weleda heeft vier nieuwe bodylotions die je huid verzorgen en heel lekker ruiken: granaatappel, wilde roos, duindoorn en citroen. Elke bodylotion bevat essentiële plantenoliën die de vochtigheid en elasticiteit van je huid vasthouden en een beschermend laagje geven.

biologische bodylotion

Citrus

De citrus bodylotion is heerlijk fris en verkoelt en hydrateert je huid. Ideal om je dag vrolijk te beginnen.
De essentiële olie van citroen is alom gekend omwille van de rijkdom aan vitamine C, de regulerende werking op de vochtbalans van de huid en het verfrissend effect.

Granaatappel

De granaatappel-lotion is, net als de andere producten in de granaatappelserie van Weleda, speciaal geschikt voor de rijpere huid.
Door het hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren, flavonoïden en vitamines werkt granaatappelpitolie anti-oxidatief en beschermt je huid tegen vrije radicalen.

Wilde roos

Wilde roos bodylotion maakt je huid zichtbaar gladder en heeft een heerlijke, verfijnde rozengeur.
Wilde roos ondersteunt de natuurlijke huidbalans, werkt harmoniserend en maakt de huid fluweelzacht.

Duindoorn

De duindoorn-variant tot slot is vooral voor de droge huid en geeft een zichtbare en langdurige verzorging. De frisse, fruitige geur heeft een vitaliserend effect.
Het vruchtvlees en de fijne zaden van de bessen van de duindoorn bevatten een olie die rijk is aan antioxiderende vitamines A en E en essentiële vetzuren, die belangrijk zijn voor het stimuleren van de regeneratie van je huid.