Alle nieuwsitems in januari 2017

Knapperige, geroosterde kokosvlokken

30-01-2017 12:00

geroosterde kokosvlokken
Geroosterde kokosvlokken zijn extra knapperig en daardoor nóg lekkerder. Ideaal voor in je eigen energie- of mueslimix, als garnering op toetjes,om over currygerechten te strooien of als snack tussendoor.
Al onze kokos-producten komen uit Sri Lanka van een project waar de boeren een eerlijke prijs voor hun biologische kokosnoten krijgen.


Demeter wijnazijn uit Griekenland

29-01-2017 12:00

Demeter wijnazijn van Epikouros
Van het Griekse Epikouros presenteren we twee soorten wijnazijn van Demeter-kwaliteit! Vader en zoon Papakonstantinou telen al biologische druiven sinds 1992 en zijn een aantal jaren geleden overgestapt naar biologisch-dynamische teelt. Ze beheren de wijngaard, maken zelf wijn en bottelen die ook zelf.


4 goede redenen om voor natuurcosmetica te kiezen!

13-01-2017 12:00

waarom voor biologische natuurcosmetica kiezen
Misschien heb je wel eens gehoord over hormoonverstorende stoffen in verzorgingsproducten. Of je maakt je zorgen over microplastic dat de oceanen vervuild. Of je hebt een gevoelige huid, waar je niet zomaar iets op wilt smeren. Allemaal thema's die eigenlijk naar één antwoord leiden: natuurcosmetica!


Arie Bast nieuwe Algemeen Directeur van coöperatieve groothandel De Nieuwe Band

01-01-2017 12:00

Arie Bast is vanaf 1 februari 2017 de nieuwe Algemeen Directeur van coöperatieve groothandel De Nieuwe Band. Arie Bast was eerder onder andere Financieel Directeur van Tree of Life en heeft brede ervaring en kennis van de levensmiddelensector. Met het benoemen van een nieuwe Algemeen Directeur zet De Nieuwe Band een volgende stap om de organisatie verder te versterken en de ambities van de biologische groothandel te verwezenlijken.